Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak

En efsane film serilerinden biri olan harry potter 9 çıkacak mı ve ne zaman çıkacak gibi sorular gelmeye başladı. Efsane filmin kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı, 1997 yılında piyasaya sürülmüştü. En çok hit sahibi olan film serilerine baktığımızda 1 ve 2 yıl gibi bir süre sonra yeni seriyi çıkarıyorlar.

Filmin ilk serisi olan harry potter felsefe taşı 2002 yılında Abd – ingiltere ortak yapımı olarak çıktı. Filmin son serisi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 adıyla 2011 yılında yine Abd-İngiltere ortak yapımı olarak sinemada gösterildi. 2002 yılında beri başrolde olmaya devam eden , harry potter olarak tanıdığımız Daniel Radcliffe en sevilen karakter olmayı başardı.

Yeni film yani hary pother 9 ne zaman çıkacak sorusu her ne kadar tahmin edilmesi güç olarak gözükse de yakın bir tarihte tekrar sinemaya döneceği kesin. Hızlı ve öfkeli serisi gibi bu filmde oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip. sinema sitesi gururla sundu :)

Harry potter 9 ne zaman çıkacak,
harry potter 9,
harry potter 9. bölüm,
harry potter 9 ne zaman,
harry potter 9 fragman,
harry potter 9 bölüm,
harry potter 9 çıkacak mı,
harry potter 9 filmi çıkacak mı,
harry potter 9 ne zaman çıkıyor,
harry potter 9 full movie,
harry potter 9 gelecek mi,

5 yorum:

  1. Çok özledim inşallah yeni serisi çıkar hery Potter inşallah 1 hafta sonra çıkar 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20... ve daha fazlası çıkar

    YanıtlaSil
  2. abi inşalah çıkarya ben çok hayranım hary poter e

    YanıtlaSil
  3. EN BÜYÜK HAYRANLARINDAN BİRİYİM HERŞEYİM HARRY POTTERLİ İNŞALLAH ÇIKAR

    YanıtlaSil