Creed 3 filmi Ne Zaman Çıkacak ? Tarih belli oldu!

Creed III resmen henüz docket'ta değil zira MGM henüz yeşil bir ışık vermedi. Creed II’nin Ocak 2016’ya kadar açıklanmadığı düşünülürse - Creed’in tiyatrolarda yayınlanmasından iki ay sonra - stüdyo büyük ihtimalla Creed III’ün herhangi bir planını yapmadan önce, yurtiçinde ve dünyadaki gişede neticesinde nasıl bir performans sergilemeyi bekliyor.

Rocky'nin imtiyazı ve yeni Creed filmleri netice gerektirmez ve MGM, Rocky Balboa ve Adonis Creed'i diğer bir maç için geri getirmeye karar vermeden önce bir süre bekleyebilir. Creed II'nin yorumları ilk Creed filmininki kadar iyi olmasa da, açılış haftasonunda Creed'in 2015'te kazandıklarından daha iyi olması için 49 milyon dolar kazanması bekleniyor. Sonunda, para konuşması, iyi bir gişe dönüşü olabilir. Creed III yol açar.

Creed 3 filmi 

Creed II, Adonis Creed'in hikayesini özenle tamamladığı için, Creed III, film yapımcılarının istediği yönde karakteri ve diziyi alabilir. Creed II hikayeyi bir köşeye sığdırmıyor, aksine Adonis'in babasının gölgesinden çıkıp kendi başına çıkması için kapıyı açık bırakıyor. Bu bakımdan, Rocky III'e benzer olurdu. İlk önce Rocky’deki Apollo Creed’i kaybettikten ve en sonunda onu Rocky II’de yendikten sonra Rocky Balboa, Rocky III’de kendine bir isim bulabildi.

Creed III'ün daha fazla Rocky karakteri geri getirmesi gerekmiyor. Bunun yerine, Adonis Creed devamında kendi mirasını ele alabilir ve tamamıyla yeni biriyle, Rocky imtiyazına bağları olmayan biriyle savaşabilir. Bununla beraber, stüdyo Creed'i orijinal Rocky serisine eklemeye devam etmek istiyorsa, Creed III'te Viktor Drago'yu geri getirmek hala mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder