Makale Özgünleştirme Programı Redax

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere RedaX İndirme urlini veriyorum. Bu uygulama vasıtası ile makalelerinizi özgünleştirebilirsiniz. 
Makale Özgünleştirme Programı Redax
Hızlı makale yazan üyelerimiz için yazım hatası yaptığınız yerlerde RedaX Devreye girip yazım hatalı yerleri size söylüyor, Düzelt dediginiz zaman düzeltip özgünleştiriyor. Seo açısındanda oldukça önemlidir. netlikle makale yazan üyelerimiz varsa bu uygulama tavsiyemdir.
Programın en güzel tarafı, kendi kelimelerinizi yazabilmeniz ve hangi kelimenin hangi kelimeyle değiştirileceğini ayarlayabilmenizdir. Örnek vermek gerekirse e-posta yerine e-posta kelimesini kullanıyor. Tam olarak özgün olmasa da direk alıntı yapmaktan kat ve kat iyidir diye düşünüyorum.

1 yorum:

  1. Mekan, gündelik hayat ve kapitalist sosyal ilişkilerin yeniden üretimi çerçevesinde, Marksist perspektifte kente yaklaşan Lefebvre (Aslanoğlu, 2000), mekan üzerine geliştirdiği kavramsallaştırmalarla, mekanda örtük olan rasyonelliği/irrasyonelliği, belirlenmişliği, sınırları, kendi ifadesiyle “şehirciliği” ve ardındaki kurumsal iktidarın ideolojisini anlayabilmeye ve kent mekanının yeniden üretilmesinde harekete geçirici güç olan makro yapılanmayı çözümlemeyebilmeye dair önemli katkılar sağlar.

    YanıtlaSil