E Ticaret Paketleri Fiyatları Ne Kadar?

Günümüzde internet kullanımının daha da yaygınlaşması ile e ticarette aynı doğrultuda artmaktadır. Sizde bir e ticaret sitesi açıp bu sektörde var olmak istiyorsanız size önereceğim seo tasarım adındaki bu sitenin fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Bir çok firma e ticaret sitesi kurulumu için farklı ücret talep etmekteler, göz görüyor ki bu alanda bir çok fiyat bulunmakta. Bu hizmeti veren bir çok firma kendi fiyat politikasını oluşturmuş durumda. Benim size tavsiye edeceğim sitedeki e ticaret paketleri fiyatları oldukça makul durumda. Şuan freelance olarak hizmet vermekte olan seotasarim sitesi oldukça zengin içerikli siteler tasarlıyor. Ben bu firma ile çalıştığım için çok mutluyum. Sizde bir e ticaret sitesi açmayı planlıyorsanız linkini verdiğim bağlantıya tıklayarak fiyatlar ve hizmet hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Özellikle tasarım bakımından her göz zevkine göre web tasarımları mevcut. Yapmanız gereken linke tıklayarak istediğiniz tasarımı ve fiyat politikasını seçip siteyi kurdurmak. Evet bu gün sizlere e ticaret paketi tavsiyesinde bulundum, umarım yararlı olabilmişimdir.

Fiyatlar ortalama olarak 800 TL + KDV ve 1300 TL + KDV şeklindedir. Bu fiyatlar temsilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder