Yerli ve Milli Bir Sinema Sitesi Önerisi

Gün geçmiyor ki yeni bir sinema sitesi ortaya çıkmasın. Öyle ki Türkiye'de en çok tıklanan ve en çok talep gören sektör sinema sektörüdür. 

Özellikle film izlemek için kullanılan bu siteler, legal olmadığı gibi izleyicilere virüslü reklamlar sunarak zarar vermektedir.

Sinema Sitesi Önerisi


Biz bugün size bu film izleme sitelerinden bahsetmeyeceğiz. Yerli bir tasarıma sahip olan ve içerikleri ile göz dolduran bir siteden bahsedeceğiz. Bu site; sinema sitesi adıyla hizmet veriyor ve oldukça başarılı bir dalda ilerliyor. Çıkmamış filmler üzerine yoğunlaşan sinemasitesi.site adresi bu filmlerin ne zaman çıkacağı hakkında bilgiler vermeye çalışıyor.

Film sitesi tarzına ayrı bir soluk getirdiği kesin, bazı internet kullanıcıları bu sitenin gelmiş geçmiş en iyi hizmeti verdiğini söylüyor. Kült olmuş filmlerin bir çoğunun 2. serileri veya devam niteliğinde ki yeni filmlerin çıkması bazen çok zor görünüyor. Bu konumda sinema sitesi filmin hakkında bütün bilgileri toplamaya çalışıyor ve ortaya işe yarar ve bilgilendirici bir içerik çıkarmaya çalışıyor. 

Ülkemizde bir çok sinema film sitesi bulunmakta ama sinemasitesi.site adresi gerçekten çok yararlı bir hizmet veriyor. Site sahiplerini kutluyorum. Her ne kadar şu anlık pek bir ziyaretçisi bulunmasa da umarız uzun yıllar hizmet verir ve çok fazla ziyaretçiye kavuşur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder