Max Payne 4 Ne Zaman Çıkacak

Max payne 4 2018 2019  yıllarında çıkması bekleniyordu, ancak oyun severler max payne 4 çıkış tarihi hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmamasından oldukça şikayetçi.

Max payne ilk olarak 2001 de oyun severler için piyasaya sürülmüştü. 2018 yılında kadar toplamda 3 oyun çıktı ve şuan ki tabloya baktığımızda max payne 4 haberleri oldukça vasat durumda. Max payne ile ilgili en ufak bir haberin olmaması ayrıca oyun severlerin canını sıkmakta. Bu kadar tutan bir oyunun neden bu kadar uzun süre bekletildiğinin açıklaması , 2012 yılında çıkan max payne 3'ün hala satış yapabilmesidir.

Max Payne 4 Çıkacak Mı

Max payne 4 çıkacak mı sorusu son yıllarda oldukça sorulur oldu ve çeşitli platformlarda artık yeni oyunun çıkması gerektiği ve yeni heyecanlarla birlikte iyi bir başlangıç olacağı konuşuluyor. Türkiye'nin en büyük sözlüğü olan ekşi sözlükte bir çok kişi bu konu hakkında açıklamalarda bulunmuş. Max payne 4 ekşi tarzı bu platformlarda bu kadar entry girilmiş ve hatta max payne 4 sistem gereksinimleri hakkında bile bir çok yazı paylaşılmış. Artık bu oyunun yaklaşık 7 yıl geçtikten sonra mutlaka yenisinin çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Tabi bir çok illagal işle uğraşanlar ise max payne 4 indir sitelerinde oldukça sinsi bir bekleyişin içinde olduğunu da belirtmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder