John Carter 2 Ne Zaman Çıkacak

john carter 2 veya john carter iki dünya arasında 2 filmi ne zaman çıkacak, filmin takipçileri bu filmin yeni serisinin ne zaman çıkacağı konusunda oldukça meraklı.


Edindiğimiz bilgilere göre john carter 2 orjinal adı ile John Carter: The Gods of Mars filminin çıkış tarihi tam bir yılan hikayesine dönmüş durumda. Bilim kurgu macera ve aksiyon severlerin oldukça beğendiği bu efsanevi film için daha henüz , ne yapımcılardan nede senaristlerden bir açıklama getirmemesi insanların canını fazlası ile sıkmış durumda. Hep bir gizem yaratma peşindeler , ya kardeşim filmi çıkaracaksanız deyin ki john carter 2 filmi 2019 yılında vizyona girecek. Ama kimseden bir haber veya bilgi gelmiyor.




John Carter 2 Çıkış Tarihi

John carter 2 çıkış tarihi belli olmadığı için 2015 yılından beri insanlar net bir açıklama bekliyor. Hal böyle olurken en azından 2. filmin adının John Carter iki dünya arasında arasında olduğunu açıkladılar. Ancak farklı kaynaklardan baktığımızda filmin adı John Carter: The Gods of Mars olarak yazıyor, tam bir kafa karışıklığı. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. nezaman-cikacak.blogspot.com sizleri saygı ile selamlıyor. Yazıyı paylaşmayı unutmayın :)

Youtube Film Önerileri Kanalı;

https://www.youtube.com/watch?v=4iowtwbiftk&list=PLA_xuId3-F6wPE97hozktJDRH3g7QQL8n

4 yorum:

  1. John carter film.inin devamını bekliyoruzz

    YanıtlaSil
  2. john carter 2 ne zaman çıkacak. çıkacak mı diye sormaktan ebem ağladı.

    YanıtlaSil
  3. Ya arkadaş ne zaman çıkacağını kimse bilmiyormu

    YanıtlaSil
  4. İkincisi çıkmayacak arkadaşlar bilginize sunarım boşuna beklemeyin

    YanıtlaSil