Baahubali 3 Ne Zaman Çıkacak

Hint sinema dünyasının en önemli yapımlarından biri, hatta belki de en önemlisi olmayı başarmış olan Baahubali serisine ait yeni spekülasyonlar da her geçen gün artarak gündeme gelmeye devam ediyor.


Özellikle filmin konusu, senaryonun uygulanış biçimi ve oyunculuk performansları bakımından neredeyse rakipsiz bir noktada yer alan filmin yeni versiyonu için henüz net tarih verilebilmiş değil. Doğal olarak Baahubali 3’ün ne zaman çıkacağını ve ne zaman beyaz perdede izleyiciler ile buluşacağını tahmin etmek zor bir konumda yer alıyor. 2016 senesinde serinin ikinci filminin son derece sükseli bir şekilde vizyona olduğunu bu noktada belirtmek gerekiyor. Baahubali’nin babasının intikamını aldığı serinin ikinci filminde rol dağılımları da oldukça farklı bir seviyede yer almıştı.


Baahubali 3 Çıkıyor Mu?

Baahubali 3 filminin çıkacağı söylentilere ve yapım ekibine bakılırsa neredeyse kesin gibi duruyor. Zira ikinci filminin sonunda beklentileri karşılama noktasında olan pek çok kavramın yarım bırakıldığının da altını çizmek yanlış olmayacaktır. Özellikle bu sorulara cevap vermek ve seyircinin merak ettiklerine yanıt bulabilmek için de Baahubali 3’ün çıkacağı bilgisini vermek yanlış olmayacaktır. Hindistan’ın gelmiş geçmiş en çok izlenen filmlerinden bir tanesi olan yapımın oyuncu kadrosunda herhangi bir değişikliğe gitmesi yeni dönem için beklenen gelişmelerden bir tanesi değil. Ancak tabi ki kurgunun ve savaş sahnelerinin de Baahubali için elzem noktada olduğunu belirtmek gerekiyor.


Baahubali 3 Geliyor Mu?

Baahubali 3 çıkacak mı sorusunun cevabı aslında belli. Lakin film dünyasında yaşanan gelişmeler ve teknolojinin ilerleyişi ile beraber yapımın da farklı bir noktadan ele alınması da olağan gelişmeler arasında yer alıyor. İşin özeti merakla beklenen eser 3.filmi ile beraber vizyonda olacak ancak tarihi henüz kesinleşmiş değil.

www.sinemasitesi.site

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder