Son Durak 6 Ne Zaman Vizyona Girecek

Son durak 6 ne zaman vizyona girecek, film ne zaman çıkacak gibi sorular uzun zamandır soruluyor. Efsane film serisi ile ilgili bu yazımızda filmin vizyon tarihi hakkında detaylı bir açıklama yapacağız.

Müthiş bir korku gerilim ve eğlence filmi olan son durak 6. filmi ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son durak 6 filmin ünlü yönetmeni film hakkında tüyolar vermekten çekinse de filmin yakın bir gelecekte sinemalarda gösterileceğini açıkladı. Konuşmasının devamında son durak 6 filminin 2020 yılının ortalarında çıkabileceğini söyledi. Eğer bu açılama kesin ise filmin çıkmasına yaklaşık 1.5 yıl var ve serinin takipçileri için oldukça sevindirici bir haber olmuş olsa gerek.


Son durak 6 filmi hakkında düşüncelerinizi yazmaktan çekinmeyin, filmin son serisinden sonra ne den bu kadar geç kalındığı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayrıca filmin devamı sizce gelmeli mi ? son durak 6, son durak 6 hakkında bilgi, son durak 6 ne zaman çıkacak, son durak 6 ne zaman vizyona girecek, son durak 6 vizyon tarihi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder