Hangover 4 : Felekten Bir Gece 4 Ne Zaman Çıkacak

Hangover 4 yani felekten bir gece 4 ne zaman çıkacak , filmin part 4 olarak bölümünün vizyon tarihi belli oldu mu gibi sorular üçüncü filmin sonundan beri sorulmakta. Felekten bir gece 4 hakkında haber yazımızda detaylıca inceledik.


Felekten bir gece 4 filmi uzun zamandır seyircilerin en çok beklediği filmleri arasında, özellikle ilk filmden sonra tüm dünya bu filmi konuşur olmuştu. Çok geçmeden ikinci filmi çıkaran yapımcılar filmden yine beklenilen hasılatı yaptılar. Kısa bir ara sonra üçüncü filmi de vizyona sokan yapım ekibi bu filmden son iki filme nazaran daha az bir gelir elde ettiler. Filmin takipçileri hangover 4 filminin ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi almamaktan şikayetçiydi.


Peki felekten bir gece 4 ne zaman çıkacak , yönetmenlerden ses çıkmamasına karşın söylentiye göre yapımcılar ve senaristlerden elde edilen bir bilgi mevcut. Felekten bir gece 4 2024 yılında vizyonda olacağı çeşitli forum ve blog sitelerinde konuşuluyor. Eğer bu söylentiler gerçek olursa filmi 2024 yılında vizyonda olacak gibi görünüyor. 

Felekten Bir Gece 4 (Hangover 4) Çıkacak Mı? – Ne Zaman Çıkacak?



 


felekten bir gece 4, felekten bir gece 4 çıkacak mı, felekten bir gece 4 çıktımı, hangover 4 ne zaman çıkacak, hangover part 4 çıkacak mı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder