Sinema Sitesi

Sinema Sitesi film bilgileri sunan sitede, filmlerin yorumları, konusu ve fragmanı gibi bilgileri bulabileceğiniz platformdur. Son dönem filmlerinin en iyi şekilde açıklamasını yapan bu site en iyi film bilgileri sunan sitelerden daha iyi bir hizmet sunuyor.

Sinema Sitesi Neyi Amaçlıyor


En çok hit sahibi olan filmleri amaç edinen sinema sitesi en çok konuşulan filmlerden oluşan arşivi ile kullanıcı dostu arayüzü ile insanlara doğru ve etkin bilgiyi veriyor. Bir çok sinema sitesinin sunmuş olduğu bilgilerden daha iyisini sunma gayreti içinde olduğu için sürekli kendini geliştiriyor. Filmler hakkında ne düşündüğünüzü yorum olarak yazabileceğiniz bir yorum kutusu entegresi mevcut. Bu şekilde insanlar filme gitmeden önce yorum kısmında insanların film hakkında ne düşündüğünü anlamış oluyorlar.
Ayrıca sinema sitesi imdb puanları gibi bir seçeneği de sitelerine eklemişler bu sayede sayfalarca site dolaşmaktansa veya başka siteye girip puan sıralamasına bakmadan bir pencere içinde filmin puanını öğrenmiş oluyorlar. Film veya sinema sitesinin neyi amaçladığı asında çok açıktır. İnsanlara bütün bilgileri tek bir sayfada sunma imkanı sağlamaktır.

Site url ve tam adresi: http://www.sinemasitesi.site

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder